diumenge, 28 de juny del 2015

II ANIVERSARI DE LLETRAEDETA

Demà 29 de juny farà dos anys que es va formar el grup LletrAEdeta. Per a celebrar-lo, els membres del grup organitzaren un dinar al restaurant La Môme Bristo de l'Eliana. Bon lloc, bones menges, bons amics i bona estona.




(Més imatges a la galeria fotogràfica)

dimarts, 2 de juny del 2015

TALLER DE POESIA

LletrAEdeta ha realitzat un taller de poesia amb l'alumnat de 5é de primària del col·legi públic "EL Campés " de La Pobla de Vallbona els dies 29 d'abril i 6 de maig. Aquest taller ha estat preparat per Carme Raimundo i Jesús Giron (membres de LletrAEdeta), el tutor del grup Miquel Crespo i la rapsode Esther Villanueva (Sterxu). 
A l'alumnat, dividit en 4 grups, se li va donar a triar entre huit poemes perquè realitzaren diverses activitats al voltant del tema i la forma. En una primera sessió de treball van comunicar als seus companys la tasca realitzada pel grup: recitació, estudi del vocabulari, esquema mètric, explicació d'alguna característica concreta del poema..., mitjançant diverses tècniques: teatralització, comentaris, entrevista...
En una segona sessió, i d'acord al tema del poema, se'ls va demanar als alumnes alguna tasca concreta: escriptura d'una carta, creació d'un nou poema a partir de l'original... Després la rapsode Sterxu va donar-los alguns consells per a valorar i recitat la poesia i els va recitar algun poema.
L'experiència va estar molt enriquidora tant per l'alumnat com per als realitzadors.




(Més imatges a la galeria fotogràfica)