dilluns, 25 de maig del 2015

ESCRIPTORS A LA VILA


Els membres de LletrAEdeta Enric Sanç, Alexandre Navarro i Jesús Giron participaran en l'encontre d'escriptors a Vila-Real el pròxim dissabte 30 de maig.

divendres, 15 de maig del 2015

LLETRAEDETA A BURJASSOT RÀDIO

El divendres, 15 de maig, alguns membres del nostre col·lectiu participaren en el 1r Aplec d'Amics de Burjassot Ràdio. Tots ells havien estat entrevistats al programa Borumballa al llarg de l'any passat. Poetes i escriptors de diferents procedències llegiren els seus escrits i compartiren una estona ben agradable.



(Més fotos a la galeria fotogràfica)

dimarts, 12 de maig del 2015

LLETRAEDETA A BURJASSOT RÀDIO

El pròxim divendres, dia 15, a les 20 hores, els membres de LletrAEdeta:  Jordi Guerola, Alexandre Navarro, Enric Sanç, Pura Peris, Joan Castellano i Jesús Giron, participaran en el 1r Aplec d'Escriptors amics de Burjassot Ràdio, on recitaran alguns dels seus poemes.


diumenge, 3 de maig del 2015

PRESENTACIÓ DE LLETRAEDETA A LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

El dia 2 de maig, a l'envelat de l'AEPV, es va presentar el nostre grup. Jesús Giron va fer una presentació general del col·lectiu, comentà els seus inicis i les activitats realitzades fins el moment; Pura Peris presentà un a un els seus membres i finalment Alexandre Navarro presentà Toni Ferrer i el seu llibre homenatge que coordinà la nostra associació. El rapsode Joan Femenia, l'il·lustrador Àngel Carreras i els integrants del grup recitarem poemes oferint així una mostra dels diversos estils poètics del grup.  




(Més imatges a la galeria fotogràfica)

TAULA REDONA A LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

El dia 1 de maig, a l'envelat de l'AEPV, el nostre company Alexandre Navarro representà LletrAEdeta a la taula redona que va tractar sobre la situació de l'escriptor en valencià en el moment actual. En aquesta hi havia representants d'altres col·lectius comarcals. La principal conclusió que es va extraure de l'acte va ser la de destacar la necessitat de formar un front comú per a dignificar la literatura en valencià. Es va proposar una propera reunió dels col·lectius i els seus membres per a tractar sobre el tema i proposar actuacions en comú.


(Més imatges a la galeria fotogràfica)