dissabte, 28 de setembre del 2013

I LA FESTA ES VA CELEBRAR



I la festa es va celebrar. I va ser un èxit de participació. I vam assaborir durant unes hores versos, records i imatges que, de segur,  a més d'un els va emocionar. Desenes de persones es reuniren en la planta baixa de l'ajuntament de Nàquera per a compatir uns moments poètics. 

L'acte va estar conduït pel poeta del poble Alexandre Navarro. Participaren en la lectura de poemes els membres de LletrAEdeta (Alexandre Navarro, Jordi Guerola, Joan Castellano i Jesús Giron) i també amics, escriptors i espontanis rapsodes (Neus Dominguez, Juli Alandes, Antoni Rovira, Josep Segura, Eric Gielen, Amparo Lafargue, Empar Aguado, Joan Ninguna, Armand Paz...)
Especialment emotiu va ser el moment en què la filla d'Alexandre Navarro, de sis anys, ens va emocionar amb el recitat de la  "Cançó de la rosa de paper".
A l'acte assistiren autoritats de l'ajuntament: les tinents d'alcalde  Elisa Martínez Rovira i Dolores Pérez Ballester, el regidor d'urbanisme, Víctor Navarro, i la regidora de cultura que clogué l'acte, M. Àngeles Navarro, que també va llegir un poema d'Estellés.
Des d'ací LletrAEdeta vol agrair la bona disposició que l'Ajuntament va tindre per a celebrar l'acte.



(Més fotografies a la Galeria fotogràfica)

1 comentari:

  1. M'alegre que fora un èxit. M'haguera agradat veure eixa recitadora de sis anys, felicitacions a Alexandre i a la resta,

    ResponElimina